Lynlån

Få penge med hurtig udbetaling på med nedenstående lynlån fredag, 23/2

Oversigten viser ikke alle online lån i Danmark. Vi modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering.

lynlån hurtig udbetaling

I kid you not! Jeg ansøgte og fik svar på et lån på 8000 på under 5 minutter. Men jeg troede ikke mine egne øjne da pengene (alle 8000) stod på min konto PRÆCIS 30 minutter efter. Det er sgu sejt. Tak for en fantastisk god service.
Ditte Sørensen 26/07/19
Lynlån... Ja det må jeg sige! Jeg har da før prøvet at tage et kviklån, men det tog jeg et par dage, før jeg havde penge udbetalt. Her fik jeg svar på 30 sekunder(!!) og lidt over en time senere stod pengene på min NEMkonto. Det er sgu da hurtigt! Tak for det.
Kirsten Pedersen 26/05/19

Der er kun én vej ud af akut pengemangel, og det er ved at optage et lynlån. Lynlån er synonym med det at optage et lån med lynets hast så at sige. Ro på, tænker du måske… men det går altså helt exceptionelt hurtigt at optage et lynlån på nettet! Nogle vil endda kalde det lyn finans.

I nedenstående lynlån-guide viser vi dig de få og meget enkle trin, du skal igennem, hvis du ønsker et lynlån, og dermed penge i en hulens fart. Vi snakker altså om sekunder og minutter ved denne slags kviklån, som af samme årsag er blevet voldsomt populær.

Sagen er den, at når først man har sat dig for at ville låne penge, så ønsker de færreste at vente dage eller uger. De, som kender til bankverdenen, ved, at det kræver tålmodighed at ansøge og blive godkendt til et banklån.

Lad os tydeliggøre forskellene på banklån og lynlån:

Proceduren ved optagelse af banklån (op til 2 uger)

Går du til din bankmand for at optage et banklån, vil du blive bedt om at medbringe nedenstående dokumenter.

 • Budget - det kan tage timer og endda dage at udarbejde et budget!
 • Lønseddel samt årsopgørelse
 • Oversigt over dine aktiver og passiver (formue og gæld)

Når bankmanden har modtaget dine dokumenter, kan der gå alt fra 3 dage og op til 2 uger, før du får svar. Rent praktisk gennemgår bankmanden din økonomi fra ende til anden for at sikre sig, at banken på ingen måde kan ende med at miste sine penge.

Grundet finanskrisen skal dit månedlige rådighedsbeløb være urimeligt højt, for at banken vil låne dig penge. Ligeledes vil banken have sikkerhed og pant i enten din bolig, bil eller værdipapirer. Det er ikke til diskussion, at der skal stilles sikkerhed, sådan er det bare i bankverdenen!

Låneproceduren ved lynlån (30 minutter)

Helt helt anderledes ser det ud, når vi snakker lynlån. De to typer lån minder mest af alt om dag og nat, som du kan se herunder.

 • Budget - NEJ
 • Lønseddel og årsopgørelse - NEJ
 • Økonomioversigt - NEJ
 • Sikkerhed for lånet - NEJ

Opsummeret:

 1. Du skal ikke fremvise nogen former for dokumenter
 2. Du skal ikke stille nogen former sikkerhed for lynlånet.
 3. Du skal ikke vente op til 2 uger, men helt konkret:
  1. 2 minutter på at udfylde ansøgningen. Du skriver blot dit navn, adresse samt ønskede lånebeløb og løbetid. Slut af med at underskrive med dit NemID.
  2. Vent 20 sekunder på svar. Svaret fremgår på skærmen og på mail inden for sekunder.
  3. 30 minutter udbetaling af lånet. Det er vel at mærke hele døgnet rundt - også i weekenden og på helligdage! Visse lånefirmaer har dog udbetaling på 1-2 hverdage

Alting er automatiseret og forenklet ned til mindste detalje, når vi snakker lynlån. Der skal ikke en eller flere kreditrådgivere ind og vurdere, om du er kreditværdig eller ej. Din økonomi skal ikke granskes ned til mindste detalje for at se, om der er nok sikkerhed for lånet.

Sådan kan det lade sig gøre:

Lynlån er blevet en realitet på grund af NemID’ets indtog. Teknologien bag NemID er så uovertruffen og unik, at den kan arbejde og bearbejde data med lynets hast. Når du underskriver lynlån ansøgningen med dit NemID, sker følgende:

 • Der bliver undersøgt, om du er registreret i RKI
 • Du bliver kreditvurderet ud fra din indtægt
 • Der bliver udregnet et rådighedsbeløb

Alt data bliver indsamlet på splitsekunder, og er det tilfredsstillende, så bliver du godkendt i løbet af 20 sekunder!

Som du kan se af ovenstående, så er der en grund til, at denne form for online lån kaldes for lynlån!